Cristian Pomohaci, căutat de mascaţi! Ce acuzaţii i se aduc fostului preot VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Cristian Pomohaci este căutat de forţele legii, mai precis, de mascaţi. Fostul preot va fi dus în faţa judecătorilor, într-un dosar în care ar putea primi mulţi ani de închisoare.

Cristian Pomohaci şi-a recunoscut deja faptele în dosarul pentru care este anchetat, cu toate acestea, fostul preot a încercat să amâne momentul condamnării, de două ori, invocând diferite motive.

Chiar dacă judecătorii i-au acceptat solicitările,acesta a ignorat toate citaţiile acestea, aşa că magistraţii de la Tribunalul Mureş au solicitat oamenilor legii să descindă în casa lui Pomohaci, pentru a-l duce la bară, cu forţa.“Acordă un nou termen de judecată. Recitarea inculpatului cu mandat de aducere cu executare în fapt potrivit art. 265 alin. 1 Cod Procedură Penală de la adresa indicată. Stabileşte următorul termen de judecată la data de 20 septembrie 2019, doamna avocat neformulând obiecţiuni cu privire la termenul şi ora stabilită. Acordă termen în cunoştinţă inculpatului prin apărător ales potrivit art. 353 alin. 2 Cod Procedură Penală”, au decis judecătorii.

După ce judecătorii ar fi suspectat că fostul preot se foloseşte de acte medicale false, aceştia au solicitat Spitalului Braşov să facă lumină: “Dispune emiterea unei adrese către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov pentru a comunica la dosarul cauzei dacă inculpatul Pomohaci Cristian Dorin a fost sau este internat la această unitate medicală, în caz afirmativ în ce perioadă s-a aflat internat şi sub supravegherea cărui medic s-a aflat, precum şi scopul internării”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest