Cristian Pomohaci, în mijlocul unui nou scandal

 

Invitat la un eveniment pentru a cânta, Cristian Pomohaci a stârnit numeroase controverse, evident, datorită faptelor vehiculate în trecut, despre trecutul lui.

Vicepresedintele C.J. Brasov, Szenner Zoltan a scris, pe rețelele de socializare, că nu vrea să aibă de-a face cu o persoană care a fost acuzată de pedofilie şi evaziune fiscală.

”Cristian Pomohaci și în opinia mea este un personaj controversat, care a fost acuzat de pedofilie, acuzație de care a scăpat datorită prescripției, dar a fost condamnat pentru evaziune fiscală și consider că trebuie să fac câteva precizări referitor la acest subiect. (...) Personal în nici un caz nu mi-aș fi dorit să apară numele lui pe afișul unui eveniment cofinanțat și de Consiliul Județean Brașov și am verificat ce s-a întâmplat în acest caz. În solicitarea de finanțare depusă de Primăria Hârseni nu apărea numele lui Cristian Pomohaci. Era scris doar spectacol folcloric. Vom transmite o adresă către Primăria Hârseni prin care ne vom exprima dezaprobarea pentru alăturarea numelui Consiliului Județean Brașov cu această persoană controversată și vom specifica în mod clar că nu vom face plata către Primaria Hârseni dacă din cofinanțarea aprobată de Consiliul Județean urmează să fie plătit onorariul lui Cristian Pomohaci.”, a fost mesajul postat de vicepresedintele C.J. Brasov, Szenner Zoltan, pe Facebook.

La acest spectacol, ca de altfel, la toate la care a fost invitat, Cristian Pomohaci a cântat 45 de minute, și a fost recompensat de spectatori cu aplauze şi cu flori. Fostul preot a răspuns la postarea oficialului din Brașov.

”Stimate domnule Szenner Zoltan, va mulțumim pentru ca apreciați astfel muzica populara românească, folclorul și tradițiile poporului românesc pe care le purtăm cu drag în inimă și în fiecare loc unde suntem invitați. Vă mulțumim și pentru că exprimați părerile dumneavoastră atât de frumos. Mulțumim Primăriei Hârseni pentru invitație!”, fost comentariul postat de Cristian Pomohaci.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest