Cristian și Mădălina Daminuță, declarații exclusive la Antena Stars după ce au devenit părinți pentru a doua oară: „Suntem echipaj complet”

 

Cei doi soți sunt foarte entuziasmați după venirea pe lume a fetiței lor. Ce nume au decis să-i dea noului înger din viața lor.

 

Relația dintre Cristian și Mădălina Daminuță a fost una cu suișuri și coborâșuri. Chiar dacă în urmă cu aproape doi ani aceștia erau în pragul divorțului, iată că au gestionat foarte bine dificilul moment din viața cuplului, au reușit să treacă bine peste el, iar acum, când au devenit părinți pentru a doua oară par mai fericiți ca niciodată. Cei doi au adus pe lume o fetiță, iar fostul fotbalist a divulgat numele acesteia: Sibel.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Cristian Daminuță a spus că micuții lor vor face cuplul și mai putenic: „Vorbeam și aseară cu soția mea și îi spuneam că acum suntem echipaj complet și că rămâne să fim uniți pentru a le putea oferi toată dragostea de care au nevoie copiii noștri”

 

Mădălina Daminuță a născut pe cale naturală în doar o oră și jumătae datorită medicilor care s-au ocupat de ea. Soția fotbalistul a dezvăluit că fiul ei, Dominic, este entuziasmat să își cunoască surioara, mai ales pentru că deja a văzut-o printr-un apel video.

 

„Nașterea a decurs foarte bine, am optat, din nou, pentru o naștere naturală, iar datorită doctorilor am reușit să o aduc pe Sibel într-un timp destul de scurt, într-o oră și jumătate, cam așa. Domi este pregătit, își așteaptă surioara acasă, chiar ieri l-am sunat cu camera video, a văzut-o și a reacționat foarte plăcut. Spunea că o să-i dea suzeta, o să-l pună la „nani”, era foarte entuziasmat, dar totodată acasă când îl pregăteam, părea și ușor gelos”, a spus Mădălina Daminuță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest