Cristian Ţânţăreanu, din nou la cuţit? "Mă doare tendonul!"

 
+2 click pentru
galerie

Cristian Ţânţăreanu ar putea ajunge din nou pe masa de operaţie. În urmă cu câţiva ani, milionarul a învins o boală foarte gravă, iar acum se confruntă cu altă problemă serioasă de sănătate.

Cristian Ţânţăreanu a ajuns din nou pe mâna medicilor. Milionarul din Corbeanca se luptă cu o problemă dificilă de sănătate.

"M-am urcat pe bicicletă, am forţat tendonul şi mă doare tendonul," a spus Cristian Ţânţăreanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Nu şi-a imaginat că o scurtă plimbare cu bicicleta îl poate costa atât de mult. Însă, medicii i-au dat un sfat lui Ţânţăreanu. Acum, milionarul speră să nu se ajungă totuşi la o operaţie.

"Să-mi dau cu alifie, să stau liniştit să nu-l forţez că  se rupe. Nu s-a pomenit de operaţie. Dacă se rupe, trebuie operat," a mai spus Ţânţăreanu.

Au apus vremurile când Ţânţăreanu o ţinea numai în chefuri şi era înconjurat de domnişoare frumoase. Problemele de sănătate i-au cam tăiat pofta nebună de distracţie, dar nu şi optimismul. În urmă cu câţiva ani, omul de afaceri a mai dus o luptă grea, şi acelaşi optimism l-a ajutat să învingă o boală necruţătoare.

Urmăriţi imaginile de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest