Cristiano Rolando a fost jefuit! Cu ce obiecte au plecat hoții din casa de șapte milioane de euro

 

Cristian Ronaldo a fost jefuit! Casa din Madeira a fotbalistului internațional a fost spartă, iar hoții au reușit să plece cu câteva obiecte de valoare din locuința de șapte milioane de euro.

Casa de lux din localitatea natală a lui Cristian Ronaldo a fost spartă de hoți, miercuri dimineață! Hoții au profitat de faptul că nu se afla aparent în locuința din Madeira, la acel moment, și au intrat pe o ușă a garajului care a fost lăsată deschisă de îngrijitor, potrivit The Sun.

Încă nu se știe dacă mama lui Cristian Ronaldo și fratele lui erau în interiorul locuinței cu șapte etaje, atunci când a avut loc spargerea.

Cu ce obiecte au plecat hoții din casa lui Cristian Ronaldo

Hoții au reușit să fure câteva obiecte de valoare medie, dar și un tricou de la Juventus semnat de starul portughez, care costă 200 de euro. 

Hoții, persoane din anturajul lui Cristian Ronaldo

Potrivit sursei menționate anterior, un hoț ar fi fost identificat și a fost descris ca o cunoștință de-a lui Cristian Ronaldo, după analiza imaginilor surprinde de camerele de supraveghere. Chiar și așa, încă nu s-a făcut nicio arestare.

Conform ziarului local Diario de Noticias Madeira, alarma s-a declanșat, însă până când forțele de ordine au ajuns în proximitatea locuinței de șapte milioane de dolari, făptașii deja au plecat cu tot cu obiecte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest