Cristina Belciu a dezvăluit cine întruchipează modelul bărbatului perfect: „Are sensibilitate, dar și masculinitate”

 

După o relație eșuată cu Cristian Boureanu, cunoscutul fotomodel a făcut o serie de mărturisiri despre cum arată bărbatul perfect în viziunea ei. În plus, l-a și nominalizat!

 

Cristina Belciu a intrat în atenția publicului după ce a început o relație cu Cristian Boureanu. Idila cu politicianul nu a durat însă prea mult, cei doi declarând la momentul rupturii că au rămas amici. Acum, fotomodelul a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că părinții ei nu au privit cu ochi prea buni relația cu omul de afaceri, mai ales din cauza diferenței de vârstă. La postul nostru de televiziune, vedeta a dat detalii despre cine întruchipează cel mai bine calitățile pe care trebuie să le aibă bărbabtul perfect. Ea a mărturisit că le-a regăsit la nimeni altul decât tatăl său.

 

”Am plecat de la tatăl meu, am zis că el este modelul meu de bărbat. Este bărbatul acela care știe să se impună într-un mod frumos, are sensibilitate, dar și masculinitate, știe să se comporte cu o femeie, știe să o respecte, dar, în același timp, nu se lasă manipulat de sexul frumos, știe să pună problema și să facă lucrurile de mână. Pentru mine, tata întruchipează tot ce îmi doresc eu să găsesc într-un bărbat”, a declarat Cristina Belciu, pentru Antena Stars.

 

Totodată, fotomodelul a mai adăugat: ”Ar vrea să mă vadă cu un bărbat de vârsta mea, eu am alte dorințe. Îmi doresc un partener mai mult, decât un bărbat frumușel, liniștit. Îmi doresc un bărbat cu care să pot să construiesc ceva”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest