Cristina Belciu a dezvăluit de ce nu merge în vacanțe la Mykonos: „Mă duc în locuri unde nimeni nu vrea să arate nimic…”

 

Topmodelul a acordat un interviu pentru Antena Stars în care a spus unde va pleca în curând în vacanță, dar și de ce nu agrează locurile frecventate de vedetele din România.

Este cunoscut faptul că Mykonos este locul în care multe vedete din România pleacă în vacanță. Fosta iubită a lui Cristian Boureanu a dezvăluit că nu a fost niciodată pe această insulă exclusivistă din Grecia și a explicat și care sunt motivele. „Eu evit Mikonos și Ibitza. Nu am fost în viața mea. Merg în locuri unde nimeni nu vrea să arate nimic, se relaxeaza lumea. (...) Rezonez eu mai tare cu alte zone, merg în locuri mult mai chill în care petrecerile sunt puțin altfel.", a spus Cristina Belciu.

Totodată, vedeta a precizat că următoarea vacanță va fi în Italia, alături de prietenele ei: "Eu am fost în vacanțe deja, le presar așa printre muncă. Acum mă pregătesc să plec cu fetele în Italia patru zile, deci sunt deja în vibe de vacanță. Plecăm în Pisa, Cinque Terre, așa între fete, chill, frumos stăm pe șezlong la soare și bem cocktailuri."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest