Cristina Belciu a schițat portretul bărbatului ideal: ”Dacă îndeplinește aceste trei valori…”

 

Fosta iubită a lui Cristian Boureanu este conștientă că are standarde foarte ridicate, de aceea fiind singură în momentul de față.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Cristina Belciu a creionat portretul bărbatului ideal. Artista știe că are dorințe mari de la viitorul iubit și spune că asta explică de ce este singură în momentul de față. Bărbatul care poate ajunge la inima frumoasei brunete trebuie să îndeplinească trei valori fundamentale.

”Am un standard foarte ridicat, de aceea sunt singură! Îmi doresc să găsesc un bărbat foarte inteligent, foarte educat, foarte manierat, și de aici lucrurile funcționează într-o anumită măsură pentru că eu cred că dacă îndeplinește aceste trei valori are și inteligența emoțională să poată să se plieze, și eu o fac la rândul meu, și cred că e super important să fie maleabil și să își dorească o relație, pentru că asta e problema, că sunt mulți care spun că nu sunt pregătiți pentru o relație.(...) Nu am mai intrat într-o altă relație pentru că nu am găsit bărbatul potrivit.”, a spus Cristina Belciu în exclusivitate la Antena Stars.

 

Totodată, ea a explicat și de ce tot timpul bărbatul trebuie să plătească atunci când invită o femeie în oraș: ”Femeile nu plătesc. Este datoria bărbatului care invită femeile, să achite notele de plată, aia mi se pare firesc atunci când primești o invitație. Depinde de context. De cele mai multe ori, când am avut și întâlniri de business, bărbatul mi-a achitat nota pentru că e o chestie de bune maniere. Femeia îți oferă energie feminină, timpul său, iar bărbatul, la rândul lui, trebuie să compenseze, măcar să plătească nota”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest