Cristina Belciu ar trece peste infidelitatea iubitului. Ce nu ar accepta nicioadată!

 

Fosta parteneră a lui Cristian Bourceanu a vorbit deschis, în cadrul unui interviu acordat Antena Stars, despre ce poate accepta și ce nu la bărbatul de lângă ea.

 

Cristina Belciu, 25 de ani, a avut până în prezent două relații de iubire. Una care s-a desfășurat pe parcursul a nu mai puțin de 9 ani, adică de când ea avea 14 ani, iar cea mai recentă și care a adus-o mai tare în lumina reflectoarelor, cu politicianul Cristian Boureanu. Tânăra actriță a vorbit în cadrul unui interviu acordat Antena Stars despre motivele care au dus la despărțirea de foștii parteneri, dar a precizat că a rămas în relații bune cu aceștia.

„În prima mea relație, cea de 9 ani, a fost totul minunat, până în punctul în care - deși ne înțelegeam extraordinar și e omul care îl divinizez și o să-i mulțumesc toată viața mea pentru ceea ce sunt astăzi, pentru că a avut un aport foarte mare - am evoluat în direcții diferite. Gândește-te că eu am fost cu el de când eram foarte mică, de la 14 ani, diferența dintre noi era de 8 ani, automat, într-un anumit moment, ceva s-a rupt, pentru că viziunea mea nu mai coincidea cu viziunea lui. Nu m-am certat cu nimeni, nici cu primul, nici cu al doilea ...”, a spus Cristina Belciu, pentru Antena Stars.

 

Totodată, tânăra actriță a mai precizat că în cadrul unei relații ar putea să accepte să fie înșelată, dar nu să nu fie respectată, desi chiar ea precizează că și infidelitatea poate fi catalogată drept o lipsă de respect la adresa partenerului: „Nu aș putea ierta lipsa de respect. Cred că aș putea ierta și înșelatul ... e și asta o lipsă de respect, doar că în momentul în care nu știi să vorbești cu femeia de lângă tine, nu știi să o pui pe piedestal, e clar că nu ai ce să cauți lângă ea. Nu mi s-a întâmplat, dar n-aș putea să accept așa ceva.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest