Cristina Belciu, implicată într-un accident grav la scurt timp după despărțirea de Cristian Boureanu: „Totul se întâmplă cu un motiv!”

 

În exclusivitate la Antena Stars, fosta lui Cristian Boureanu a dat detalii despre starea de sănătate, după accidentul rutier în care a fost implicată.

 

Nu au trecut decât câteva săptămâni de la despărțirea de fostul politian, iar Cristina Belciu a avut parte de o experiență deloc plăcută. Tânăra actriță a fost victima unui accident rutier. Ea a mărturisit, în exclusivitate la Antena Stars, că a scăpat doar cu câteva vânătăi grație faptului că a purtat centură de siguranță, altfel preconizând că ar fi trecut prin parbriz.

 

Cristina Belciu a spus că în urma pățaniei s-a ales cu câteva răni la nivelul capului și al picioarelor, dar și cu o sperietură strașnică. Mașina pe care o conducea a suferit avarii însemnate, dar tânăra este mulțumită de faptul că urmările nu au fost și mai grave. Fosta lui Cristian Boureanu a explicat că poate Dumnezeu a ferit-o de un rău și mai mare, așa că ia toate evenimentele care au loc în viața ei ca atare, indiferent dacă sunt pozitive sau mai puțin plăcute.

 

”Am avut un mic accident pe Iancu de Hunedoara. Mi-a tăiat calea cineva, mergând foarte încet. Am avut noroc că am avut centura și deși am fost împinsă efectiv în gardul care delimita șoseaua de partea de care circulă tramvaiul m-am lovit doar la cap și la picior. A fost destul de puternic impactul, cred că dacă nu aveam centura ieșeam prin parbriz. M-am ales cu câteva vânătăi și cu mașina în service. În rest sunt bine, am avut o zi foarte lungă ieri. Dar fiarele se repară, vânătăile trec, contează cum tratăm fiecare situație. Totul se întâmplă cu un motiv, poate Dumnezeu m-a ferit de altceva, nu trebuia să ajung undeva”, a declarat Cristina Belciu la Antena Stars.

 

Cristian Boureanu și Cristina Belciu au anunțat ruperea relației în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi au rezistat împreună aproximativ 5 luni, considerând că este mai bine să meargă pe drumuri diferite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest