Cristina Belciu, marcată puternic de un moment din copilărie: ”Am avut nevoie de psihologi”

 

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat mama ei au dus-o pe Cristina la terapie, după ce a suferit un atac de panică.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Cristina Belciu a povestit prin ce a trecut când avea doar 12 ani. Problemele de sănătate cu care se confrunta mama ei au avut un impact puternic asupra sa. A căutat să afle ce se întâmplă, știa că este ceva destul de grav, dar nimeni nu dorea să o încarce și pe ea, micuță fiind, cu problemele majore pe care le avea de înfruntat familia.

 

„Eu am avut un moment în copilărie când mama mea a fost foarte bolnavă și pentru mine familia este, ca la italieni, e numărul unu, nu există nimic mai important decât familia. Pentru mine, ca fetiță de 12 ani, a fost de foarte mare impact perioada aceea pentru că nu știam ce se va întâmpla. Nu primeam foarte multe informații. În anul acela au avut grijă de mine bunicii mei, care sunt extraordinari, sunt destul de tineri, adică am cu ei o relație foarte frumoasă, însă îți dai seama că lipsa părinților e un gol care rămâne”, a mărturisit Cristina Belciu, pentru Antena Stars.

 

Vedeta susține că a reușit să treacă singură, în timp, peste momentele grele din viața ei, fără ajutor profesionist: „Eu încercam să le arăt cât de bine sunt orice ar fi, ca să nu se mai preocupe și de mine tristă. Știam foarte vag (n.r. ce se întâmpla atunci cu mama ei), îmi era frică să întreb. Am încercat atunci cu psihologi, nu a funcționat absolut nimic, pentru că nu-mi acceptam problema, asta a fost, de fapt, situația. Și după ani și ani, când am înțeles că e o chestie care pleacă de la mine și atât, m-am calmat. Și acum mai am momente în care simt niște emoții mai puternice, le las să treacă ”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest