Cristina Belciu, prima reacție în exclusivitate la Antena Stars după despărțirea de Cristian Boureanu: „Dragostea și compatibilitatea nu sunt același lucru”

 

După  aproape 5 luni intense de relație, cei doi au decis că e mai bine să o ia pe drumuri separate. Motivele care au dus la ruptura din cuplu au fost dezvăluite la Antena Stars de tânăra actriță.

 

Cristian Boureanu și Cristina Belciu au încheiat idila de dragoste mai repede de cât se aștepta oricine. Anunțul a fost făcut de fostul politician, în vreme ce tânăra a explicat în exclusivitate pentru Antena Stars ce a grăbit deznodământul prematur al poveștii lor de iubire. Actrița dezvăluit motivul pentru care au ales să o ia pe drumuri diferite. Totodată, tânăra a subliniat că ea și celebrul om de afaceri au trăit „o poveste intensă”, care rămâne „o amintire frumoasă”.

 

Dragostea și compatibilitatea nu sunt același lucru. Poți iubi pe cineva fără a fi persoana lângă care alegi sa îți petreci viața. A rămas o amintire frumoasă, îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat șansa să trăiesc o poveste intensă, reciprocă.”, a declarat Cristina Belciu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Despărțirea a luat prin surprindere pe majoritatea celor din showbiz-ul autohton, mai ales că frumoasa brunetă își făcea, cu nicio lună în urmă, planuri de nuntă. Tot în exclusivitate pentru Antena Stars, Cristina spunea: „Sunt niște idei pe care orice fetiță le are în minte de mică și cred că își proiectează în gând rochia de mireasă. M-am gândit, ca orice femeie, dar sunt niște discuții pe care o să le purtăm la momentul potrivit, pentru că viața e atât de frumoasă, o lăsăm să curgă. Să vedem cu ce o să ne surprindă”.

 

Fostul politician și tânăra a cărei frumusețe a fost comparată cu cea a Monicăi Bellucii au fost împreună aproape 5 luni, dar s-au afișat pentru prima dată din postura de cuplu, pe rețelele de socializare, în luna februarie. Între ei doi este o diferență de vârstă de 25 de ani. Cristina are 24 de ani, în timp de Boureanu urmează să împlinească 50 în luna decembrie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest