Cristina Belciu s-a împrietenit cu Andrew Garfield: „Am povestit noaptea trecută”

 

Fosta iubită a lui Cristian Boureanu își trăiește viața la maxim, iar zilele trecute a stat la povești cu Spiderman pe una dintre insulele exclusiviste ale Italiei!

 

Despărțirea de Cristian Boureanu nu a lăsat urme prea adânci. Cristina Belciu își trăiește viața din plin. Tânăra actriță este preocupată în ultima perioadă mai mult de carieră, potrivit unor declarații făcute în exclusivitate la Antena Stars. Cristina se află în aceste zile pe insula italiană Ischia, unde participă la un festival de film organizat de Pascal Vicedomini. Acolo l-a întâlnit și pe Andrew Garfield, actorul American ce a devenit celebru grație rolurilor din seria Spiderman.

 

''Sunt momente în viață când apar persoane care te fac să zâmbești. Trebuie să fim atente ca femei, să analizăm foarte bine, și abia apoi să luăm o decizie. Sunt la festivalul de film de la Ischia, este un festival care se ține an de an, este organizat pe Pascal Vicedomini. Este o tradiție să fac asta în fiecare an, vin personalități de peste tot din lume. Anul acesta îl avem pe Spiderman, Andrew Garfield. Sunt actori din America, oameni de afaceri din America, din muzică, film, tot ce vă puteți imagina și este o onoare că pot să fiu aici. Da, m-am împrietenit cu Andrew Garfield, am stat și am povestit noaptea trecută și este un tip foarte de treabă. Noi eram foarte încântate când am aflat că va veni și am zis să nu facem totuși o scenă de fane'', a declarat Cristina Belciu, în exclusivitate la Antena Stars

 

Cristina Belciu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că nu-i stă gândul la o relație deoarece are foarte multe proiecte în următoarea perioadă și vrea să se bazeze pe plan profesional. ''În toamnă o să filmez un scurtmetraj aici în Ischia, deci nu-mi stă gândul la așa ceva ( n.r. relație). Ca orice femeie, se pare că da. Sunt momente în viață în care apar persoane care te fac să zâmbești.''a declarat Cristina Belciu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest