Cristina Cioran a făcut marele anunţ! Ce se întâmplă în viaţa ei după plecarea de la „Acces Direct”

 
+3 click pentru
galerie

Cristina Cioran a fost, preţ de câteva luni, moderatoarea emisiunii „Acces Direct”, timp în care Simona Gherghe se afla în concediul de maternitate. Chiar dacă nu a fost o lungă perioadă de timp, oamenii au apreciat naturaleţea şi modul său de a fi.

Cristina Cioran este pusă pe fapte mări, dar înainte de viitoarele proiecte, frumoasa vedetă s-a decis să se bucure de o mică vacanţă, unde are parte de pace, linişte şi muultă relaxare, alături de iubitul ei.

"Aventura noastră în Skiathos a început cu în zbor super de o oră, o aterizare extraordinară pe o pistă super scurtă care începe chiar din mare! Superba insulă parcă ne-a așteptat pe noi exploratorii veseli! Am ajuns în frumosul hotel, chiar pe malul mării! Zic să nu stăm și am plecat să explorăm insula. Koukounaries Beach Skiathos prima oprire, mănăstirea Evaggelistria Monastery Skiathos a două oprire. M-a impresionat foarte tare respectul pe care îl au cei de aici pentru natură, plante aromatice, măsline! Am mâncat la Lapiscine în Skiathos și după un somnic am vizitat Kastro, un loc super, un loc de unde poți vedea Marea Egee cât e ea de mare", a scris Cristina Cioran pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest