Cristina Cioran a vorbit despre noul bărbat din viața ei: ”Să ne trăim viața mai departe”

 

Alex Dobrescu este de domeniul trecutului, actrița și-a găsit un nou partener care să o facă fericită.

Cristina Cioran iubește și se simte iubită. Alex Dobrescu este în afara acestei ecuații, actrița având acum un nou partener, despre care a vorbit pentru Știrile Antena Stars.

"Am decis că voi vorbi mult mai puțin decât ultima oară, pentru că ai văzut și tu câte s-au întâmplat. Așadar, voi păstra pentru mine detaliile despre noua mea relație pentru că este mai bine și mai sănătos.", a declarat Cristina Cioran.

Fosta prezentatoare a precizat că partenerul ei nu își dorește să intre în lumina reflectoarelor. "Nici el nu este dornic să apară în presă, mai ales după linșajul acesta la care am fost eu supusă. Important este că sunt liniștită acum, că Ema este bine. Important este că trebuie să ne trăim viața mai departe și să încercăm, nu știu, să depășim momentele grele.", a mai spus Cristina Cioran.

De partea cealaltă, Alex Dobrescu anunța cu câteva săptămâni în urmă că e decis să-și reface viața. "Urmează să mă căsătoresc în scurt timp cu o fată superbă, care nu-mi face capul mare. Este o fată tânără de 25 de ani, o cheamă Violeta Andrei, îmi doresc din tot sufletul să fie soția mea. Am mers la un restaurant, am vorbit, mi-a zis că ar vrea să facă un copil care să fie crescut doar de mine. Ea m-a înțeles rapid, mai ales că mă trag dintr-o familie bună și mi-a zis că dacă îi cumpăr un inel de 50.000 € cu un diamant roz o să mă ia de bărbat. Nu e ca cea de dinainte, e clar pe interes, dar și diferențele de 15 ani, așa că mă bucur.", a spus Alex Dobrescu la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest