Cristina Cioran are interzis să-și ducă fetița la TV: „E comic pentru mulți”

 

Fostul partener al actriței continuă să aibă încă un cuvânt greu în viața acesteia: i-a pus stop să apară la TV împreună cu fetița lor.

 

Cristina Cioran și-a dorit foarte tare să apară cu cea mică la TV, în cadrul unei emisiuni. Dorința i-a fost înăbușită din față de Alex Dobrescu, fost partener al vedetei și, totodată, tatăl celei mici. În exclusivitate la Antena Stars, la emisiunea Star News, Cristina a povestit în cadrul unei intervenții telefonice prin ce trece.  

 

”S-a întâmplat o dată, la o emisiune de la un alt post de televiziune, să îmi doresc să fiu cu cea mică și într-adevăr, tatăl ei să nu își dea acordul. Ulterior, nici măcar nu am mai încercat. Am refuzat invitația de a merge cu fetița, tocmai pentru a nu îi cere acrodul și nu a primi un răspuns negativ.”, a spus Cristina Cioran.

 

Actrița va depinde de toanele fostului partener până când cea mică va deveni majoră: ”Nu știu ce o să fie, pentru că fostul meu partener își schimbă atitudinea de la o zi la alta. Așadar, nu știu. E în funcție de cum se trezește, cred, sau cum se culcă. Nu știu! Nu știu ce are de gând. E comic pentru mulți. Și dacă nu eram implicată în povestea asta, mă amuzam teribil, recunosc.”

 

Vedeta este circumspectă când vine vorba de o împăcare cu Alex Dobrescu, dar se ghidează în viața după principiul niciodată să nu spui niciodată, oferind exemplul unui cuplu celebru: ”Să știi că niciodată în viața asta nu am spus niciodată. Pe mine mă interesează prezentul și viitorul apropiat. Habar nu am! S-au împăcat Jenifer Lopez cu Ben Affleck. Glumim, desigur. Nu, nu e cazul , nu avem ce să refacem. S-a stricat atât de tare încât nu există nimic de refăcut, nimic.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest