Cristina Cioran, botez da, nuntă ba! „Oamenii se iubesc și fără acte!”

 

Actrița nu are de gând să se mărite, apreciind că relația cu iubitul ei, cu 7 ani mai tânăr, decurge excelent în condițiile actuale.

 

Cristina Cioran a ajuns zilele trecute singură la un eveniment. Așa că toată lumea și-a pus întrebarea dacă Ema a rămas doar cu tatăl ei. Actrița a confirmat pentru reporterii Antena Stars că Alex are mare grijă de micuță, dar ei îi e destul de greu să stea departe de copilă. Vedeta se simte din ce în ce mai bine, la fel și fetița ei, astfel că au doar motive de fericire, mai ales că se apropie și botezul micuței.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Cristina Cioran a afirmat că se pregătește de botez, dar nu și de nuntă. Ea este de părere că atunci când doi oameni se iubesc nu este nevoie să-și legalizeze cumva relația, nu e nevoie de acte care să confirme dragostea lor. Tot pentru Antena Stars, Cristina Cioran a mărturisit că este o mamă foarte devotată, astfel că de când s-a născut fiica ei, foarte rar a plecat de lângă ea sau a lăsat-o în grija tatălui ei.

 

"Ies destul de rar de cand am devenit mamica fiindcă de multe ori ii curge nasucul sau ceva. Alex este mereu acolo cu mine si se implica foarte mult, însă nu vreau sa fiu absenta de la cresterea fiicei mele fiindcă sunt obsedata de copil.  (...) Am fost la cununia fratelui lui. Nu intentionam sa ne căsătorim. Eu sustin ca oamenii pot sa se iubeasca si fara acte, asa ca nu avem in plan asa ceva", a declarat Cristina Cioran.

 

Despre relația cu Alex, actrița a vorbit recent într-un interviu acordat revistei Viva: „M-a cucerit cu cinismul lui, cu umorul și cu nonșalanța. Lucrurile bune vin atunci când nu le aștepți. Nu știu ce anume ne-a legat atât de tare, atât de repede, dar știu că din prima lună ne-am gândit să facem un copil, să fie rodul dragostei noastre.  Și acum ne uităm la Ema și asta ne spunem, că e rodul dragostei noastre. Altceva nici nu mai contează”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest