Cristina Cioran nu se lasă în războiul cu fostul iubit: ”Mâine este apelul!”

 

Actrița are încredere totală în justiție și speră să obțină un verdict favorabil.

Cristina Cioran a spus că a fost urmărită la un eveniment de Alex Dobrescu, care a amenințat-o astfel la locul de muncă. Este motivul pentru care vedeta a cerut prelungirea ordinului de protecție. Pe Instagram, Cristina Cioran a povestit că mâine are loc apelul pentru prelungirea ordinului de restricție și speră ca de această dată, să obțină o decizie în favoarea ei.

„Mâine este apelul de prelungire a ordinului de restricție, pentru că acest individ, infractor dovedit, condamnat, cu atâtea dosare penale să stea departe de fetița mea și de mine, pentru a-i păstra integritatea fizică și psihică, pentru că ea este prioritatea mea. Eu cred în justiție și știu că adevărul va ieși la iveală. Știu că deși a păcălit multă lume, inclusiv pe mine, nu va mai păcăli la nesfârșit, pentru că adevărul iese întotdeauna la iveală”, a povestit Cristina Cioran, pe Instagram.

Actrița spune că nu și-a pierdut încrederea în justiție, iar prioritatea ei rămâne binele copilului. „Justiția este trează și eficientă și eu am încredere maximă în astfel de justiție și știu că se va face dreptate. Am și echipa mea de avocați (...) Importantă este fetița. Cine are copii și vrea să păstreze sănătatea mintală a copilului înțelege prin ce trec. Eu nu am obstrucționat niciodată relația dintre cei doi (...) Îmi pare rău ca fetița a asistat la ce a asistat”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest