Cristina Cioran, prima reacție după moartea mamei lui Alex Dobrescu: „Fiecare om are dreptul să aleagă…”

 

Începutul acestei luni a fost unul trist pentru Alex Dobrescu și apropiații săi, având în vedere că mama sa s-a stins din viață.

La data de 2 aprilie a murit mama lui Alex Dobrescu. Femeia a ales să fie incinerată și nu îngropată, așa cum se obișnuiește pe meleagurile românești. Ea i-a cerut băiatului să împrăștie cenușa în zona Lacului Tei, acolo unde a trăit. Firesc, Alex Dobrescu a respectat dorința celei care i-a dat viață.

Cristina Cioran a apreciat că tatăl copilului ei a procedat așa cum ar fi trebuit. Artista a făcut primele declarații pe seama morții mamei lui Alex Dobrescu, în exclusivitate pentru Antena Stars. „Fiecare om are dreptul să aleagă cum își dorește plecarea sa din această lume. Mama lui Alex și-a dorit incinerarea ei, așadar, asta a făcut băiatul său. Sunt treburile lor de familie. În rest, noi doi vorbim zilnic la telefon, mai ales că avem și un copilaș împreună. În perioada asta este mai ocupat cu averea uriașă lăsată de mama lui”, a declarat Cristina Cioran, pentru Știrile Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest