Cristina Cioran, primele declarații după ce a fost surprinsă în club alături de fostul ei iubit

 

Cu toate astea însă, în urmă cu puțin timp, paparazzii de la Cancan.ro au surprins imagini cu Cristina Cioran și tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu, într-un club din Capitală. Cei doi au fost foarte apropiați și au plecat împreună, el ținând-o de mână.

În urma imaginilor apărute, deja toată lumea spune că e clar că cei doi s-au împăcat, însă reporterii Spynews.ro au sunat-o pe vedetă pentru a-i cere un punct de vedere. Într-adevăr, ea susține că a mers în club, s-a întâlnit întâmplător cu Alex Dobrescu, iar el a luat-o de mână și au plecat la un alt club din apropiere, dar nu-i vorba despre vreo împăcare.

”Ne-am întâlnit întâmplător în club, am mai vorbit și după am plecat împreună și la clubul de lângă. El m-a luat de mână într-adevăr, dar nu ne-am împăcat”, a spus Cristina Cioran, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Ea a spus că a fost o ”seară zăpăcită”, dar nu s-a împăcat cu tatăl fetiței sale, însă nici nu exclude varianta împăcării. Totuși, Cristina Cioran crede că nu se va întâmpla acest lucru prea curând.

”Nu, nu, a fost așa o seară zăpăcită (n.r. nu s-au împăcat). Nu exclud nimic, dar nici nu cred că se va întâmpla asta (n.r. să se împace). Nu suntem un cuplu”, a mai spus Cristina Cioran.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest