Cristina Cioran și Alex exclud nunta, dar mai vor un copil: „Să vedem dacă ne și iese!”

 

Nașterea prematură a micuței Ema nu a speriat-o pe actriță, care a mărturisit că-și mai dorește un copil. Cât privește nunta, aceasta a dezvăluit: „nu suntem adepți”.

 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în urma căreia a apărut pe lume Ema, rodul iubirii lor. A fost vorba de o naștere prematură, fapt care a speriat-o pe actriță. Într-un dialog cu reporterii Spynews.ro, Cristina a recunoscut că s-a temut pentru viața micuței ei. Travaliul s-a declanșat de la o toxiinfecție alimentară.

 

”Da, am crezut în primele zile că nu va supraviețui, nu știm dacă va trăi, căci copiii născuți prematur au șanse, dar există și necazuri. Nici nu știu cum să pun în cuvinte, pentru că e foarte dificil de spus, dar într-adevăr un număr foarte mare de copii născuți prematur sunt născuți cu probleme, noi am avut foarte mare noroc și era sănătoasă. Chiar mi-am reproșat ulterior că nu m-am uitat și la Worst Case Scenario, să văd ce ar fi dacă, ce aș putea face în caz că, am zis să nu atrag nimic sau nu știu ce. Am avut o toxiinfecție alimentară, enterocolită acută și enterocolita a declanșat travaliul și a fost combinat cu un si fibron care a crezut în sarcină foarte mult”, a spus Cristina Cioran pentru Spynews.ro.

 

Evenimentele de acum un an și două luni, de când a venit pe lume Ema, nu au speriat-o însă pe Cristina Cioran, care a recunoscut că-și mai dorește un copil cu Alex Dobrescu: ”Ne gândim, să vedem dacă ne și iese. Da, deja lucrăm, să vedem dacă se poate că na”.

 

Cei doi își trăiesc povestea de iubire fără acte și nici nu au de gând să se căsătorească civil ori religios: ”Nu facem nicio nuntă, nu suntem adepții căsătoriei. Suntem ca și căsătoriți, relația noastră e foarte intensă, o avem pe Ema, îl avem pe Noel (n.r. fiul lui Alex Dobrescu, dintr-o altă relație), nu e nevoie. Decomandata nu se pune problema rochiei de mireasă. Am stat de vorbă, ne-am sfătuit și am ajuns la concluzia că mai bine așa, adică suntem bine așa”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest