Cristina Cioran spune că a fost victima discriminării: „M-am confruntat cu asta. Primeam tot felul de mesaje”

 

Actrița susține că a fost supusă unor critici din simplul fapt că a făcut un copil la o vârstă mai înaintată.

 

Cristina Cioran, acum în vârstă de 45 de ani, a devenit mama pentru prima oară anul trecut, atunci când a adus-o pe lume pe micuța Ema. În mod firesc, actrița a fost în al nouălea cer, însă bucuria ei a fost temperată de un val de critici care au luat-o prin surprindere. Motivul acestora? Faptul că a dat naștere copilului la o vârstă mai înaintată! A fost judecată că face copil la o vârstă mai înaintată, iar cel mai trist a fost că mesajele de genul au venit chiar din partea altor femei. Ea spune că a primit multe mesaje răutăcioase, dar după naștere au încetat.

 

‘’Discriminarea de vârstă există în România și, culmea, există din ce în ce mai des, și discriminează femeile în primul rând. M-am confruntat cu asta pentru că primeam tot felul de mesaje la un moment dat în care eram întrebată ‘’Cum fac copil la vârsta de 44 de ani’’. Este foarte ciudat pentru că în accepțiunea unora dacă nu faci copil la 20 de ani, mai bine nu-l mai faci, așa consideră și este ciudat să auzi asta de la femei. Mesajele le-am primit de când am anunțat că sunt însărcinată, după ce am născut nu au mai fost mesaje dubioase deloc, poate pentru că a fost situația cu nașterea prematură, dar nu m-au afectat, nu. Eu cred că există un timp pentru toate, nimic nu e întâmplător’’, a declarat Cristina Cioran pentru Antena Stars.

 

Actrița a admis că și-ar fi dorit copil când era mai tânără, dar apreciază că momentul în care Ema a venit pe lume este cel oportun: ‘’Eu mi-am dorit să fac copii de când eram foarte mică, dar nu am plusat foarte mult pe asta pentru că eu știu că ei vin atunci când sunt doriți și la momentul potrivit. Și cred că acesta era momentul Emei să vină în viața noastră și mă bucur că a fost așa. Nu știu ca mamă dacă sunt mai responsabilă sau mai grijulie decât o mamă tânără. Eu cred că e super fain să faci copil când ești tânără pentru că crești odată cu el, înveți odată cu el. Este adevărat că după o anumită vârstă ești mai panicat’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest