Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu a urmărit-o la un eveniment: „Violențe, umiliri, trădări!”

 

Actrița spune că a fost urmărită de către fostul partener din viața ei la un eveniment la care avea de muncă.

Scandalul dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu pare să nu se mai încheie. Cei doi ar fi fost din nou protagoniștii unui moment tensionat, după ce bărbatul și-ar fi urmărit fosta iubită la un eveniment, iar acolo ar fi declanșat un scandal, amenințând-o.

„Așa nenorociți sunt unii oameni care ar spune și ar face orice pentru puțină atenție! Spre surprinderea mea, cu un astfel de om am locuit, l-am girat, l-am îngrijit, l-am apărat, l-am susținut! Violențe, umiliri, trădări! Mulțumesc celor care sunt alături de mine, cât voi mai fi aici, până nu mă omoară acest individ! Astăzi a venit la evenimentul la care lucram, pentru că da, lucrez... ca să mă sperie și să mă amenințe!”, a spus Cristina Cioran, pe Instagram.

Artista i-a adus fostului bărbat din viața ei acuzații grave: „Nu mă las și nu mă las. Acest om nu va scăpa de autorități chiar dacă e sifon! Acest individ își va face pedeapsa, dacă nu de la autorități, de la Dumnezeu! Pentru că nu poate scăpa de adevăr! Iar adevărul este că acest infractor a făcut și face lucruri nebănuite”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest