Cristina Ich, despre prima seară cu Alex Pițurcă: „Nu m-a pupat absolut deloc”

 

Cristina Ich a oferit detalii despre prima seară cu Alex Pițurcă, dar și despre începuturile relației lor! Vedeta a fost extrem de sinceră și a vorbit deschis despre cum s-a îndrăgostit de tatăl fiului ei.

Când vine vorba de sinceritate debordantă, Cristina Ich se numără, cu siguranță, în topul influencerițelor care spun lucrurilor pe nume, fără să țină cont de consecințe. Așa s-a întâmplat și de această dată când vedeta le-a dezvaluit fanilor cu lux de amănunte ce s-a întâmplat între ea și Alex Pițurcă în primele seri în care s-au cunoscut.

Cristina Ich este una dintre norocoasele care au trăit dragostea la prima vedere, iar Alex Pițurcă a simțit exact aceleași sentimente pentru ea. Și chiar dacă fluturii iubirii în copleșeau, cei doi nu au vrut să dea frâu liber tensiunii.

”Eu când m-am întâlnit cu Alex, pentru noi a fost dragoste la prima vedere. Bineînțeles că ne-am îndrgostit, dar nu m-a pupat absolut deloc. El m-a pupat pe frunte toată seară, că așa simțea nevoia, și eu pe el doar așa puțin pe obraz”, așa și-a început Cristina Ich mărturisirea.

După ce a început să intre în amănunte mai... intime, Alex Pițurcă a intervenit și a încercat să o oprească în a da tot din casă, dar fără niciun succes.

”Lasă-mă să zic că este frumos. Dimineața când am ajuns la hotel... mă rog, timp de patru zile nu s-a atins de mine. Eu eram moartă și mă întrebat ”de ce?”. Dar... Respectul!”, a fost detaliul pe care vedeta și-a dorit să îl împărtășească cu toți cei care o urmăresc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest