Cristina Ich, o femeie fericită! Ce declaraţie de dragoste i-a făcut Alex Piţurcă, de ziua ei de naştere

 
+2 click pentru
galerie

Cristina Ich este în culmea fericirii! Vârsta de 33 de ani a găsit-o pe vedetă, extrem de împlinită! Cu o familie completă, după ce i-a dat naştere micuţului Noah Alexandru, frumoasa şatenă nici că nu şi-ar mai putea dori altceva. Dar cu toate acestea a mai primit ceva! O declaraţie de dragoste minunată de la Alex Piţurcă!

Ordinea priorităţilor Cristinei Ich s-au schimbat radical odată cu naşterea băieţelului pe care îl are cu Alex Piţurcă. Dacă înainte ii mergea extraordinar, acum nici nu există cuvânt care să poate defini starea şi situaţia în care se află. Are alături un bărbat care este îndrăgostit lulea de ea, a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu o lună, iar pe plan profesional îi merge mai bine ca niciodată!

Cu ocazia împlinirii vârstei de 33 de ani, Alex Piţurcă i-a scris un frumos mesaj de dragoste, sufletului pereche. Acesta a ţinut să facă declaraţia de dragoste publică, prin intermediul unei reţele sociale. Pe o fotografie în care protagonista era chiar Cristina Ich, Alex Piţurcă a scris un mesaj emoţionant: "Adevărul este că singurul cadou care te alege este femeia. La mulţi ani! Te iubesc".

Despărţire de cinci minute

Cristina Ich şi Alex Piţurcă fac ce fac şi ajung cumva în atenţia tuturor. După ce s-au despărţit în weekend pentru cinci minute, frumoasa şatenă a măturisit care a fost motivul certurilor, anunţând totodată şi împăcarea.

"Ne-am împăcat. A fost o despărţire de cinci minute. În lăuzie se întâmplă, hormonii. Eu mă despart de cinci ori pe zi. Eu m-am despărţit ca să am cu cine să mă împac. Aşa este la moldovence. Alex Piţurcă, te iubesc, dar te şi urăsc", a scris Cristina Ich pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest