Cristina Ich, primele declarații despre botezul secret al fiului ei! Cât a costat-o ținuta pe care a purtat-o

 

Cristina Ich a făcut primele declarații despre botezul secret al fiului ei și al lui Alex Pițurcă! Evenimentul a fost organizat în mare secret și totul a ieșit așa cum și-au dorit fericiții părinți. Mai mult de atât, am aflat și cu ce a contribuit bunicul Pițurcă la prima petrecere a nepoțelului, dar și cât a costat-o ținuta pe care a purtat-o. 

A fost petrecere mare în familia lui Victor Pițurcă. Fiul lui Alex Pițurcă și al Cristinei Ich a devenit creștin, iar slujba de botez a avut loc în acest weekend. Petrecerea s-a ținut la Palatul Mogoșoaia, în aer liber. Printre invitați s-au numărat și Cristi Borcea, Denisa de la Bambi, precum și cunoscută creatoarea de modă, Ana Radu, precum și soțul ei, Alex Gavriluț, care au fost și nașii micuțului Noah Alexandru.

Pentru o asemenea locatie de vis, Alex Pițurcă și Cristina Ich au scos din buzunar în jur de 2.500 de euro pentru câteva ore, însă totul a meritat, căci cadrul a fost de poveste. Decorațiunile din trandafiri albi, crini și mărgăritari au completat perfect cadrul romantic și boem.

Cristina Ich a strălucit la botezul micutului său, intr-o rochie albă care a costat aproape 2.000 de euro. Iar sandalele cu pietre prețioase au costat 850 de euro.

Primele declarații despre botez

Contactată de reporterii Antena Stars, Cristina Ich a dezvăluit că totul a ieșit asa cum și-a dorit, iar invitații i-au spus că a fost cel mai frumos botez la care au participat vreodată.

Mai mult decât atât, frumoasa șatenă a mărturisit că Victor Pițurcă s-a ocupat de meniu, iar toate preparatele au fost atent alese pentru gusturile fiecărui invitat.

„A fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Am rupt ringul de dans. Am stat până la 4 dimineața și toată lumea mi-a spus că a fost cel mai frumos botez. A fost un vibe foarte mișto. Și locația pe peluză. Am ales exact să încapă toată lumea. A fost prea perfect. Am ales împreună cu Alexandru, voiam la castel dinainte de pandemie. Ne gândeam prin Franța. Fiind un eveniment privat de 50 de persoane, am respectat numărul de persoane. Am facut șase mese și ne-am ocupat în amănunt. În două săptămâni a fost gata. Eu am ales aranjamantele, de meniu s-a ocupat tatăl lui Alexandru. Au fost de toate: de la icre negre, la platou românesc.” a spus Cristina Ich.

De ce nu s-au căsătorit până acum

Cristina Ich a fost cerută în căsătorie de Alex Pițurcă, însa deocamdată nu au făcut pasul cel mare și am aflat și de ce. „Nu ne place să fim în centrul atenției, iar nunta asta presupune. Nu am fost la nuntă ca să văd mire și să se simtă bine. Și atunci am zis dacă e să fie nuntă, tot 50 de persoane vor fi.” a completat șatena.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest