Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au botezat fiul în mare secret! Imagini de colecție de la eveniment/ VIDEO

 

Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au botezat fiul, iar emoțiile nici că puteau fi mai mari de atât! Deși voiau să țină evenimentul secret până la capăt, părinții micutului Noah s-au dat de gol singuri, după ce au publicat un portret de familie împreună, după evenimentul important!

Cristina Ich și Alex Pițurcă au ales o locație de vis pentru creștinarea micuțului lor. Botezul a avut loc în cursul zilei de duminică, pe 6 iulie, într-un cadru restrâns, dar de poveste, iar drept mărturie stau imaginile din clipul de mai jos! 

Cei doi amorezi au invitat doar cele mai apropiate persoane să le fie alături, dar chiar și așa, au optat pentru niște ținute grandioase. Cristina Ich a îmbrăcat o rochie superbă, albă, cu broderii discrete, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi cu detalii prețioase. Nici Alex Pițurcă nu s-a lăsat mai prejos și a optat pentru o cămașă albă, o pereche de pantaloni crem, ținută pe care a completat-o perfect cu o pereche de pantofi de culoare închisă.

Unde a avut loc evenimentul

Botezul micuțului Noah a avut loc la Palatul Mogoșoaia, iar atenția la detalii a fost incredibilă. Mesele au fost ornate cu mare grijă, platourile de mâncare au avut preparate care mai de care mai fine, iar asta, ca invitații să se simtă cât mai bine la eveniment.

Cristina Ich a fost cea care a dezvăluit ziua creștinării lui Noah, după ce a postat o imagine pe instagram în care apare cu Alex Pițurcă, cu fiul lor, dar și cu alte două cupluri cu copii, într-un cadru de poveste.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest