Cristina Ich, tot adevărul despre scandalul cu donațiile pentru Institutul Cantacuzino, după ce a fost jignită ca la ușa cortului!

 

Cristina Ich ne-a oferit un interviu exclusiv, după ce a fost acuzată că 33% din donațiile pentru Institutul Cantacuzino intră la ea în buzunar! „Prințesa Instagramului” a fost jignită ca la ușa cortului și blamată de toată lumea, inclusiv de cei dragi ei.

O cauză care s-a vrut nobilă și anume o campanie de strângere de fonduri pentru Institutul Cantacuzino s-a transformat într-un circ total, iar cea care a fost pusă la zid a fost chiar Cristina Ich.

Controversa a apărut în jurul faptului că reprezentanții nu au explicat clar cum vor fi împărțiti banii. Însă, până să fie lămurit acest aspect, oamenii s-au grăbit să o jignească pe celebra inflenceriță, crezând că aceasta se va îmbogăți de pe urma aceste campanii.

Corina Vînțan, fostul purtător de cuvânt al MAE și director executiv al unei companii de relații publice, și-a exprimat punctul de vedere pe facebook despre această campanie.

“Vorbim despre strangere de fonduri pentru Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino. O institutie care apartine MAPN. (...) Sa ceri 10 euro populatiei si apoi sa explici cum doar o treime merg catre cauza, apoi o treime catre un premiu care este un apartament de lux in nordul Bucurestiului si o treime pe cheltuieli de marketing, adica influenceri? Mi se pare exagerat daca nu de a dreptul vulgar si deplasat. Sa nu mai zic ca poate fi interpretat ca teapa.” a spus fostul purtător de cuvânt.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Cristina Ich s-a apărat și a declarat că nu se aștepta să i se strice imaginea din cauza unei acțiuni de care nu a fost vinovată nicio clipă.

“Eu am făcut greșeala să vorbesc mai mult decât este cazul, iar oamenii mi-au sărit în cap, eu fiind un simplu vector de imagine. Am început să mă enervez, eu știind de această campanie cum funcționează, faptul că 90% se duc către Cantacuzino, 10% pentru cheltuieli de marketing.

Pornind de la o știre falsă, de la o greșeală de comunicare. Au profitat, au dat știrea că se duc 33%, nescriind nicăiri că este vorba de 33%, dar așa au vrut ei să spună tuturor că se duc banii în buzunarul influencerilor. Atât eu, Flick, cât și Răzvan Popescu suntem vectori de imagine, al unui contract încheiat cu mult înainte de COVID-19 în România. Am încasat înjurături, am fost făcută ca la ușa cortului și lucrurile au degenerat așa cum nu mă așteptam.

A fost momentul oportun să se creeze o stare de haos.” a spus Cristina Ich.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest