Cristina Ich, totul despre sarcină! A suferit extrem de mult la aflarea veştii: „Ce o să fac eu cu un copil”

 
+3 click pentru
galerie

Vestea că frumoasa şatenă este însărcinată a marcat pe toată lumea, inclusiv pe ea. Cristina Ich a recunoscut că a fost şocată atunci când a aflat că aşteaptă un copil. După cum a şi declarat, în nenumărate rânduri, nu se simte pregătită să fie mamă, tocmai de aceea primele luni de sarcină, au fost unele groaznice pentru aceasta.

Cristina Ich a vorbit deschis despre sentimentele care au încercat-o în primele luni de sarcină. Totodată, aceasta a avut curajul să îi spună mamei sale, abia după doua luni de la aflarea veştii, deoarece a avut nevoie de timp pentru a reflecta asupra situaţiei.

Mai mult de atât, din păcate, frumoasa şatenă nu s-a bucurat de o perioadă normală, ca a celorlalte mămici, având parte de o sarcină toxică. Aşa că, primele trei luni au fost extrem de sensibile, atât din punct de vedere al sănătăţii, cât şi al emoţiilor trăite.

„Am avut multe momente de îndoială. Primele trei luni au fost groaznice, schimbările hormonale își spun cuvântul, treceam de la extaz la agonie. Aveam impresia că nu știu ce responsabilități trebuie să aibă o mamă. Ce o să fac eu cu un copil? Am anunțat-o de-abia după două luni pe mama, aveam impresia că trebuie să vorbesc mai întâi cu mine însămi. Am fost foarte panicată, m-au răscolit o multitudine de gânduri, chiar a fost o perioadă foarte dificilă, în primele trei luni… Am avut și o sarcină toxică, mi-a fost foarte rău, abia din a patra lună am început să mă mobilizez”, a spus Cristina Ich, pentru Elle.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest