Cristina Ich tună și fulgeră, după ce a fost acuzată că s-a îmbogățit peste noapte! „Nu sunt fraieră!”

 

Celebritatea atrage după sine și foarte multe critici, iar Cristina Ich a simțit-o chiar pe pielea ei, de nenumărate ori, inclusiv și de această dată. Dar pentru că „ce-i în gușă, și-n căpușă”, șatena a răspuns acid tuturor gurilor răutăcioase care au acuzat-o că s-a îmbogățit peste noapte.

Chiar dacă astăzi se lăfăie în lux, Cristina Ich nu a avut deloc o viață ușoară, ci din contră, modelul a trebuit să treacă peste multe obstacole ca să devină cunoscută în showbiz. După ce a fost pusă la zid de urmăritorii săi care susțin că își permite viața pe care o are are doar pentru că a știut pe cine să „fenteze”, modelul le-a închis gura răutăcioșilor și a mărturisit că întotdeauna a trebuit să lupte pentru ce are și niciodată nu a primit totul de-a gata, așa cum se spune.

Mai mult de atât, Cristina Ich a fost satirizată și pentru modul în care vorbește limba italiană, astfel că șatena nu s-a abținut și le-a dat o replică haterilor! “Eu am fost fată săracă, dar două lucruri am avut: ambiție și am făcut toată viața ce am vrut. Toată viața mea am făcut ce am vrut. N-am cântat eu după alții, alții au cântat după mine. Eu ca voi nu o să fiu niciodată, voi ca mine oricum nu puteți fi niciodată. Dar voi știți de ce sunteți urâte, pentru că sunteți rele. Și cu cât sunteți mai rele, cu atât sunteți și mai urâte. Urâțenia voastră se vede pe față. Dar așa sunt femeile, însă și așa cu limbile mele de baltă, tot am reușit să fac ceva. Tu tot la gratiță, nu? Asta e! Sunt mai trează decât voi, am „turnat” și un copil, moldoveancă, nu sunt fraieră. Am fost unde am vrut, am făcut ce am vrut, tu ce ai făcut, ți-ai mâncat unghiile” a spus Cristina Ich pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest