Cristina Pucean, mesaj romantic de ziua onomastică a lui Bogdan de la Ploiești!

 

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean se afișează împreună în spațiul public, dar manelistul nu recunoaște încă oficial relația.

 

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești formează un cuplu aparte. Apar împreună în spațiul public, în ipostaze romantice, își transmit mesaje de iubire cât se poate de clare, dar bărbatul nu recunoaște încă oficial relația cu dansatoarea. Cum pe manelist îl cheamă și Marian, Cristina a profitat de ziua de Sf. Maria mică și i-a făcut acestuia o declarație de iubire. Scurtă, concisă, dar atotcuprinzătoare.

 

Cei doi apar împreună într-o fotografie pe care Cristina Pucean a publicat-o pe contul său de Instagram, în care îi urează cântărețului „La mulți ani”, însă într-un mod aparte. Alături de clasicul „La mulți ani!”, Cristina a adăugat și un alint pentru Bogdan de la Ploiești, și anume „Marian al meu”, care vorbește de la sine despre relația în care se află cei doi.

 

De partea cealaltă manelistul nu a confirmat încă existența unei relații cu dansatoarea Cristina Pucean, și asta în ciuda mesajelor pe care și le transmit cei doi și ipostazelor tandre în care apar. În cel mai recent interviu acordat, Bogdan de la Ploiești a spus: „Dacă nici eu nu mai știu să ocolesc, atunci cine? Nici eu nu mai știu dacă suntem sau nu împreună. Au fost foarte multe evenimente și nu am avut timp să ne vedem unul cu altul și nu știu să vă zic dacă suntem sau nu. Am fost și în vacanță, ne-am întâlnit acolo, e și fina mea. Se cunoaște și cu ai mei și eu mă cunosc cu familia ei”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest