Cristina Șișcanu a descoperit dieta fără alimente interzise: „Rețetele sunt foarte gustoase și ușor de făcut!”

 

Vedeta a dezvăluit la Antena Stars câte kilograme a slăbit în ultimele două săptămâni cu dieta minune, care nu ar avea prea mari restricții.

 

Cristina Șișcanu a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars că a descoperit un program de slăbit, care a ajutat-o enorm în ultima perioadă. Vedeta a recunoscut că a avut mari probleme cu dulciurile, fiind extrem de pofticioasă, fapt care a făcut-o să se îngrașe cu 7 kilograme. Faptul că s-a îngrășat atât de tare a alaramat-o pe Cristina care a căutat o soluție și în cele din urmă a găsit-o.

 

„Am grijă ce mănânc, cum mănânc, mai am perioade în care fac și mișcare, dar sunt și perioade în care mă las pradă. Nu mănânc mult, problema la mine e cu dulciurile. Am acumulat vreo 7 kilograme, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat înainte”, a povestit Cristina Șișcanu, în cadrul emisiunii Star News.

 

Foarte atentă la felul cum arată, Cristina Șișcanu ține dietă și este într-un program de slăbit. Pentru că este foarte convinsă și implicată în ceea ce își dorește cu adevărat, vedeta a reușit să slăbească trei kilograme în doar două săptămâni. Și, cel mai important a găsit mereu înlocuitori care nu îngrașă pentru tentațiile culinare pe care le-a avut.

 

„Sunt într-o dietă, într-un program de slăbit. Nu am niciun aliment interzis, însă sunt niște combinații interesante pe care le face, rețetele sunt foarte gustoase și ușor de făcut. M-am apucat de treabă de vreo două săptămâni, am slăbit vreo trei kilograme”, a adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest