Cristina Spătar are încă vie amintirea mamei: „Când o visez am parte de experiențe puțin plăcute”

 

Cântăreața a făcut mărturii cutremurătoare despre cea care i-a dat viață în exclusivitate la Antena Stars.

 

Cristina Spătar consideră că mama sa este un înger păzitor, care intervine de fiecare dată când ea întâmpină dificultăți. Vedeta susține că primește tot timpul semne din partea mamei ei, care ar avertiza-o cu privire la situațiile dificile care urmează.

 

„Am visat-o, îți dai seama, ca orice copil care își pierde mama. Când o visez, mă avertizează de situații dificile, urmează ceva dificil în viața mea. Trebuie să fiu mai atentă, nu știu... așa e, chiar am observat când o visez pe ea, am parte de experiențe puțin plăcute sau sunt situații mai delicate”, a mărturisit Cristina Spătar, în cadrul emisiunii Star News.

Cântăreața este sigură că deși mama ei nu îi mai este aproape fizic, aceasta îi este tot timpul alături și o ajută. Artista a vorbit și despre cât de blândă a fost femeia care i-a dat viață. Vedeta a ținut să precizeze că de fiecare dată când este pusă în fața unei situații mai complicate se roagă la divinitate, iar apoi vorbește cu mama ei.

 

„În orice situație delicată, mă rog lui Dumnezeu și, ulterior, vorbesc cu ea, că știu că ea mă ajută și m-a ajutat toți anii ăștia când mi-a fost mai greu. Ea nu a fost o mamă oarecare, a fost o mamă... foarte blândă, caldă, o mamă adevărată, nu pot să explic. Blândețea întruchipată era mama mea”, a adăugat artista.

 

Cristina Spatar avea 22 de ani cand mama ei s-a imbolnavit de cancer la colon. Artista a fost tot timpul alaturi de ea, timp de 3 ani de zile, ingrijindu-si mama pana cand aceasta avea sa-si dea ultima suflare in bratele ei. Anul trecut și tatăl artistei s-a stins, suferind tot de cancer, dar la gât.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest