Cristina Spătar, declaraţii incredibile! Mesajele pe care şi le dă cu soţul infidel

 

În mijlocul scandalului care durează de ceva vreme, Cristina Spătar a reuşit să îşi găsească alinarea în grija pentru copiii săi şi în pasiunea pentru muzică.

După ce soţul ei a fost prins în repetate rânduri cu diverse domnişoare, artista a răspuns sincer la cea mai grea întrebare despre căsnicia ei!

"Eu zic că e totul Ok. Când ne întâlnim e în regulă. Chiar aseară i-am trimis nişte poze că au adormit mai devreme şi ne amuzam amândoi. I-am trimis pe whatsapp. Totul e în regulă între noi. E un tată bun, un tată care atunci când are timp, chiar se implică", a mărturisit vedeta.

Iar atunci când copiii le cer să facă activităţi în care să fie ambii părinţi prezenţi...: "Ba da, dar las la latitudinea soţului meu. Dacă vreodată vrea să meargă singuri ei trei, nu mă deranjează. Consider că la vârsta mea sunt ok. Gândesc bine şi sunt o femeie matură. Vedem ce ne mai oferă viaţa. Aceşti doi copii frumoşi şi deştepţi meirtă tot ce e mai bun pe lume şi noi suntem nişte părinţi care nu pot fi înlocuiţi niciodată. Nici eu nu am să îl pot înlocui pe Alin şi nici el pe mine ca tată al copiilor. Cel mai bine e să rămânem aşa cum suntem, că e bine aşa", a explicat Cristina Spătar.

Cristina Maria Spătar, în vârstă de 44 de ani, este o cântăreață română de muzică R&B și dance/pop. Este supranumită de mass-media românească „regina muzicii R&B”. Este căsătorită  de aproape 10 ani şi are doi copii, însă mariajul ei trece printr-o perioadă dificilă, după ce soţul a fost surprins în compania altor femei.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest