Cristina Spătar, într-o ipostază nedorită! Aşa se întâmplă când porţi rochiţe prea scurte! Imagini explicite VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Pentru Cristina Spătar vârsta este un număr! Artista arată senzaţional la cei 47 de ani ai săi, aşa că orice incident în care s-ar vedea mai mult decât şi-ar dori, poate reprezenta numai o plăcere pentru reprezentanţii sexului puternic.

Cristina Spătar a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro într-o ipostază, pe care, cu siguranţă, nu şi-ar fi dorit-o. Pentru că este o împătimită a sportului, vedeta merge la sala de fitness ori de câte ori are ocazia.

Aşa cum s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile. Artista a profitat de ceva timp liber pentru a-şi pune la muncă trupul de invidiat şi pentru a-şi păstra formele senzaţionale pe care le are şi s-a dus să facă sport acolo unde se afla şi iubitul său. Numai că fix înainte de a se pregăti să intre în incinta sălii, ce să vezi, a lovit-o ghinionul.

Într-o rochiţă extrem de scurtă, Cristina Spătar a coborât din automobilul său, iar în timp ce se pregătea să îşi ia geanta cu echipamentul sportiv, de pe bancheta din spate a autoturismului, vântul i-a ridicat rochiţa. Cu siguranţa pentru persoanele care treceau în zonă şi au observat ce s-a întâmplat, a fost o adevărată plăcere, dat fiind că se bucură de un corp de zeiţă.

Fără să se consume prea mult de ce anume s-a întâmplat, Cristina Spătar şi-a văzut de treabă. Şi-a luat bagajul şi a plecat să se antreneze. După sesiunea de sport, aceasta a coborât împreună cu iubitul său din sala de fitness şi a stat alături de acesta, preţ de câteva minute. Cei doi amorezi au plecat şi s-au îndreptat spre un mall, acolo de unde i-au luat pe copiii vedetei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest