Cristina Spătar, lovită crunt de pandemie: „Încerc să găsesc soluții să pot să cresc copiii”

 

Rămasă cu doi copii după divorț, cântăreața a fost nevoită să-și închidă și afacerea din cauza problemelor generate de criza medicală.

 

Cristina Spătar întâmpină probleme financiare serioase ca urmare a situației pandemice. Una dintre sursele principale de venit a dispărut. Artista s-a văzut nevoită să-și închidă atelierul de creație, acolo unde producea haine. Astfel încât a trebuit ca de atunci înainte să se descurce doar cu banii obținuți de la evenimente, iar cum și spectacolele au fost afectate de pandemie, Cristinei nu i-a fost deloc ușor.

 

Mai ales că artista a primit o lovitură în plan financiar după ce a divorțat, iar pandemia a izbit-o din nou, cu putere. Rămasă după divorț cu doi copii și fără prea mare sprijin, Cristina Spătar s-a  văzut nevoită se se descurce doar din cântări, ceea ce, chiar vedeta a recunoscut, nu este deloc ușor.

 

„Încerc să-mi găsesc soluții să pot să-mi produc proprii mei bani, să pot să cresc copiii ... contracte de imagine, am mai făcut haine pentru câteva persoane, am avut cântări. Vara asta, toate cântările mi le-am drămuit, mi-am drămuit bănuții ca să pot să îi am pentru perioade în care nu mai există. Ianuarie, februarie o să fie puțin mai dificil pentru artiști. Nu e ușor, dar nu mă plâng. Disperată, cum zice lumea, nu sunt! Eu cred că o femeie așa ca mine oricând s-ar descurca”, a spus Cristina Spătar într-o emisiune TV.

 

Cântăreața a fost nevoită să-și închidă și business-ul în care producea haine, deoarece a pierdut o groază de contracte. „Am închis atelierul odată cu pandemia. Era foarte greu, eram zece angajați. Chiar mi-a fost foarte greu, am pierdut din contracte și atunci am pus punct pentru o periodă. Am fost invitată la Dubai cu colecția mea de haine și nu m-am prezentat cu haine, dar am cântat. Poate la anu', de ce nu, dacă lucruriile vor merge mai bine ...”, a mărturisit artista.

 

Și cum un necaz nu vine niciodată singur, Cristina Spătar a trecut printr-o tragedie în acest an, când și-a pierdut tatăl, bolnav de cancer.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest