Cristina Spătar, o nouă intervenție estetică pentru iubitul tinerel! Fiul artistei a tras-o la răspundere: „Ești o egoistă”

 

Cristina Spătar a apelat la o nouă intervenție estetică pentru iubitul tinerel! Artista face sacrificii serioase ca să arate cât mai bine, lucru pe care i l-a reproșat fiul ei, numind-o „egoistă”

Iubitul tinerel cu cheltuială și investiții se ține, iar Cristina Spatar știe foarte bine acest lucru. Regina R&B vrea să fie întotdeauna sexy și tânără, iar pentru ca timpul și-a pus amprenta pe chipul și pe trupul său, vedeta apelează la medicul estetician ori de câte ori simte nevoia.

Așa s-a întâmplat și de această dată, când artista s-a lăsat pe mâinile medicilor pentru a elimina surplusul de grăsime.

”Îmi doresc de foarte mult timp să elimin câte ceva, apropo de plusul ăsta pe care îl punem odată cu vârsta și mai ales după naștere. Am plusuri, am aripioare, am șolduri. Eu vreau să fiu mică în talie, sunt grăsuță. E și un pic mai multă celulită. După naștere am un plus aici de te doare capul, niște burtică.”, a declarat ea în cadrul unei emisiuni TV.

Cristina Spătar a recurs, zilele trecute, o intervenție chirurgicală pentru a elimina kilogramele în plus. Artista a declarat în repetate rânduri că are de gând să își facă o operație de genul, iar asta pentru că după ce a născut, excesul de grăsime de pe abdomen nu s-ar fi eliminat cu nicio dietă sau sport.

La cei 48 de ani ai săi, vedeta dorește să le facă concurență tinerelor de 20 și ceva de ani, astfel că, ori de câte ori simte nevoia, mai trece pragul medicului estetician pentru un mic... retuș.

Lucru cu care fiul ei nu este deloc de acord. Vedeta a mărturisit că micuțul Albert a tras-o la răspundere în momentul în care a aflat că urmează să ajungă la spital pentru o altă operație estetică.

„Băiețelul meu zice: «Mami, dar de ce pleci la spital? Ce-ți faci la burtă? Dar de ce trebuie? Că nu ești grasă! Ești o egoistă, vrei mereu să fii frumoasă și la noi nu te gândești, dacă nu te mai trezești?». A zis că sunt o egoistă și o lașă.” a spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest