Cristina Spătar, o viaţă sfâşiată! Arestarea soţului a distrus-o

 
+2 click pentru
galerie

Cristina Spătar a trecut prin clipe grele după arestarea soţului ei. Artista a dezvăluit, miercuri, la "Star Magazin", de la Antena Stars ce proiecte are.

"Acum fac doar muzică şi copilaşi. Seara ne uităm la poveşti. În această perioadă am multe proiecte şi lucrez la albumul de muzică populară. În rest mai fac sprt şi nimic în mod deosebit. Acum lansez o piesă de dragoste", a declarat Cristina Spătar.

Alin Ionescu, arestat pe 1 octombrie

Alin Ionescu a fost reţinut pe data de 30 septembrie într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul serviciilor de pază şi securitate, în care prejudiciul este de aproximativ 10 milioane de euro. Soţul Cristinei Spătar, patronul firmei Shelter Security, dar şi contabila acestei societăţi, au fost arestaţi preventiv pe data de 1 octombrie. Procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti au demonstrat în referatul în care au propus arestarea preventivă a celor doi că din probele şi mărturiile de la dosar rezultă că Alin Ionescu "a împuternicit pe conturile bancare persoane de încredere, aceştia fiind angajaţi sau foşti angajaţi ai firmelor controlate de acesta, respectiv CP Shelter Security SRL, SC Lion Guard Security SRL, cele mai importante retrageri de numerar fiind făcute de aceştia".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest