Cristina Ștefania le-a mulțumit polițiștilor pentru că au amendat-o!

 

Iubita lui Speak le-a povestit fanilor cum a intrat în vizorul oamenilor legii. De ce a primit amendă fosta concurentă de la Asia Express.

 

Cristina Ștefania își ține la curent urmăritorii de pe rețelele de socializare, și nu are puțini, cu tot ce se întâmplă în viața ei privată. Iar prima amendă în calitate de șoferiță nu putea fi trecută cu vederea. Alături de o prietenă, fosta concurentă de la Asia Express își bea cafeaua la o terasă din București, când a observat că o patrulă de poliție îi fotografia mașina din toate unghiurile.

 

Neînțelegând inițial ce-I cu ședința foto din parcare, iubita lui Speak s-a dus să-i întrebe. Atunci a aflat că parcase pe un loc nepermis, drept urmare polițiștii au sancționat-o cu amendă contravențională.

 

Cristina Ștefania s-a emoționat atunci când agentul i-a înmânat amenda. Iubita lui Speak a semnat și mai apoi i-a mulțumit, mărturisind ulterior pe Instagram că nu ar fi avut niciun motiv să facă acest lucru.

 

”Există o primă dată pentru orice și trebuie să imortalizez acest moment în istoria mea. Am luat prima amendă! Nu e moment de fericire, nu înțeleg de ce sunt așa excited, doar pentru faptul că am luat amendă și e prima dată când am luat-o”, a spus Cristina Ștefania.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest