Cristina Vasiu a luat o decizie radicală: „Nu mai pot să locuiesc aici!”

 

Cântăreața și-a stabilit prioritățile acestei veri, iar una dintre ele o construie vânzarea proprietății pe care o are în Chiajna. Prețul nu este deloc piperat.

 

Cristina Vasiu a dezvăluit, în exclusivitate la Antena Stars, că își dorește să vândă apartamentul din Chiajna în care locuiește acum. Chiar dacă acesta este situat într-o zonă rezidențială, faptul că e format din doar două camera nu mai face față necesităților actuale ale vedetei. Cântăreața spune că a luat această decizie întrucât are nevoie de mai mult spațiu, pentru depozitarea lucrurilor pe care le posedă, dar și pentru proiectele pe care le are. Prețul nu este deloc mare. Artista vrea să vândă apartamentul cu 60.000 de euro dacă respectivul cumpărător nu este interest și de mobilă, altfel prețul ar urma să crească.

 

„Îmi doresc tare mult să găsesc o locuință pe placul meu, mai mare de data aceasta. (...) În momentul de față nu mai pot să locuiesc aici, pentru că nu mă mai ajută spațiul și atunci în aceste două camere pe care le am momentan nu am unde să depozitez atât de multe lucruri și proiecte. (...) Este o zonă foarte frumoasă, este un complex rezidențial înconjurat de case, este în Chiajna mai exact. (...) Apartamentul gol, pereții, practic, cu aerul condiționat, cu electrocasnice și bucătăria, pentru că este făcută pe comandă, se vinde la acest preț (n.r 60.000 de euro)”, a mărturisit Cristina Vasiu, pentru Antena Stars.

Artista nu exclude nici variant de a se muta la iubitul ei, dar totuși își dorește să aibă și o proprietate a ei: „În cazul în care există doritori care vor și produsele pe care le-am aranjat din viziunea mea la momentul respectiv, prețul este un pic mai măricel, negocibil. (...) Normal că am unde să mă mut, am un iubit care are și el o locuință, nu se pune problema. Nu o să vând încă apartamentul până când nu rezolv și deja semnez contractul cu celălalt apartament”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest