Cristina Vasiu, implicată trup și suflet într-o nouă relație: „M-a cucerit cu niște buchete imense de flori. Bine, și…”

 

Cântăreața și-a găsit rapid un nou partener, după ce imediat după Revelion a anunțat despărțirea de Alin Gabriel.

 

La începtul lui ianuarie, cântăreața se despărțea de Alin Gabriel, după o relație destul de lungă. Dar iată că vedeta nu a stat prea mult singură, intrând rapid într-o nouă relație. De două luni și jumătate este împreună cu Cătălin, fapt mărturisit în exclusivitate la Antena Stars.  

 

Ea a povestit care au fost ingredientele care au cucerit-o iremediabil. Numeroasele buchete de flori au făcut-o să se simtă din nou iubită, în plus șarmul, caracterul frumos și zâmbetul larg al actualului partener au contribuit din plin la începerea noii relații.

 

''Cred că la un moment dat în viață, bine, cumva n-aș vrea să spun acum pentru că suntem de puțin timp împreună, sunt două luni și jumătate, găsești sufletul pereche. Am vrut să fie pentru noi, dar azi de ziua mea am zis hai să postez, să facem și sărbătorile împreună, că nu mai suntem adolescenți. Până la urmă fericirea și iubirea trebuie împărtășite cu oameni dragi și eu asta am făcut de fiecare dată când am încercat să am o poveste drăguță

Dar știu și am învățat cumva că întotdeauna în viață există mai multe iubire, dar una atârnă mai tare de braț. Acum suntem încă la început, nu vreau să fac declarații pompoase, că eu am mai făcut niște greșeli în anii aceștia și m-am învățat minte. Însă pot să-ți spun că a început frumos și Cătălin, că probabil îl cunoașteți și voi, este un bărbat foarte talentat și special și mi-a readus zâmbetul pe buze de ceva timp

În perioada respectivă am fost la un interviu foarte drăguț, acolo a existat o empatie din primul moment, însă am fost foarte profi și eu și el și nu am dat curs altor discuții. După care două trei săptămâni am tot ieșit, ne-am împrietenit, am povestit, râdeam foarte mult împreună, ne simțeam foarte bine unul cu celălalt, adică eram în largul nostru și nu aveam nici o reținere în a putea să fiu eu. M-a cucerit cu niște buchete imense de flori, asta pe lângă șarmul și caracterul lui frumos, m-a cucerit cu mult zâmbet.'', a declarat Cristina Vasiu în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest