Cristina Vasiu, toate detaliile despre despărțirea de fostul iubit la Antena Stars: „Am căzut în câteva capcane de dependență!”

 

Pe plan sentimental, Cristinei Vasiu nu i-a mers excelent în ultima perioadă. Care au fost motivele care au determinat-o să încheie relația care a făcut-o să se gândească inclusiv la întemeierea unei familii.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Cristina Vasiu a oferit detalii despre relația care nu a funcționat cu fostul iubit. Ea susține că povestea de iubire nu a durat mai mult de cinci luni, după care lucrurile au luat o întorsătură nefastă. Ea l-a acuzat pe fostul partener că i-a făcut rău intenționat, atât cu vorbele, dar și prin fapte.

 

„Cred că după cinci luni lucrurile deja s-au stricat. În momentul în care îi faci rău unui om intră și faptele și vorbele și mai grav când faci rău conștient. Eu am căzut în câteva capcane de dependență, dar nu datorită mie, din cauza persoanelor cărora le-am dat voie să intre în viața mea și care au un stil de viață toxic. O dependență de oameni și eu n-am crescut așa. Eu am crescut un om liber și așa am mers în viață. Eu aici trebuia să-mi impun punctul de vedere pentru că eu nu sunt așa și nu vreau să fiu așa”, a spus vedeta în cadrul emisiunii Star News.

 

Cântăreața a mai susținut că a fost dispusă să facă o groază de compromisuri pentru a-și întemeia o familie. Dar în cele din urmă a sfârșit prin a fi mințită, prin a-I fi prezentate niște aparențe ce s-au dovedit înșelătoare.

 

„Este un pas important și care necesită și o oarecare pregătire psihică, emoțională. A fost destul de dificil și cu toate astea, de dragul de a întemeia o familie, de a avea o stabilitate cu cineva cădeam în zona asta greșită în care eu credeam că e normalitate care, de fapt, nu e. Am crezut naiv că oamenii se pot schimba. Părea să fie totul bine, mi se spunea ceea ce voiam să aud, cumva m-am simțit și păcălită, însă lucrurile nu au fost așa, pur și simplu am crezut naiv, acum m-am liniștit”, a spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest