Criteriile incredibile pe baza cărora sunt alese menajerele Casei Regale a Marii Britanii: “Una din zece observă musca”

 
+2 click pentru
galerie

De la mic la mare, toți angajații care lucrează pentru familia regală britanică trebuie să treacă anumite teste prin care să își demonstreze capacitatea pentru funcția pe care urmează să o ocupe. Așa se întâmplă și în cazul potențialelor menajerelor alese pentru a servi Casei Regale a Marii Britanii!

Dacă aveați impresia că funcția de menajeră în familia regală britanică este o funcție care poate fi ocupată de oricine, ei bine, atunci vă înșelați. Interviul de angajare este o adevărată provocare pentru candidați, având în vedere că atenția la detalii este principalul criteriu pe baza căruia se ia o decizie.

Tracey Waterman, șefa echipei de recrutare a personalului familiei regale a dezvăluit unul din testele la care sunt supuse femeile care vor să se angajeze ca menajere în Casa Regală. Încercarea constă în poziționarea unei muște în șemineu sau pe covor, iar dacă aceasta va fi ridicată de o potențială angajată, postul este al ei, iar dacă nu... concluzia o trageți și voi.   

“Diferența între o menajeră care lucrează pentru un hotel de cinci stele și cea care lucrează pentru familia regală britanică este atenția la detalii. Una dintre modalitățile prin care testez dacă potențiala candidată este atentă la detalii este prin a pune o muscă moartă în șemineu sau pe covor. Imediat după ce fac acest lucru, merg cu candidata în cameră. Una din zece observă musca, se apleacă și o ridică,  ceea ce înseamnă că este o menajeră cu adevărat specială. Le conduc în cameră destul de ușor, oferindu-le astfel șansa să arunce o privire atentă asupra acesteia, să vadă ce se află în interiorul ei. Ajungând în camera șemineului, multe dintre ele vorbesc despre frumusețea acestuia, dar în acest punct, eu aștept să observe musca moartă și să o ridice.”, a spus Tracey Waterman, potrivit mirror.co.uk.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest