Criza globală a amânat nunta Adrianei Bahmuțeanu: „Nu e momentul, să scăpăm de perioada asta grea”

 

Scumpirile masive, războiul din Ucraina și protestele din Europa s-au repercutat asupra vieții de cuplu, astfel încât Adriana Bahmuțeanu și George Reativan au decis să amâne petrecerea de nuntă pentru când vor veni vremuri mai bune.

 

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars că a stabilit împreună cu logodnicul său, George Reativan, să mai aștepte până când vor organiza petrecerea de nuntă. La decizia clubulu a contribuit substanțial criza energetică generată de războiul din Ucraina, precum și întreaga situație globală care, iată, are repercusiuni asupra vieții de cuplu a celor doi. Vedeta a remarcat că întregul continent stă pe un butoi de pulbere, iar această stare de nesiguranță a determinat-o să amâne marele eveniment din viața sa.

 

„S-a schimbat în bine viața mea, este ceea ce îmi doream, o familie frumoasă pe care acum o am și îi mulțumesc lui George pentru asta, că m-a cerut din prima seară și a vrut să fim o familie. Nunta va fi când scăpăm de perioada asta grea, că sunt proteste în toată Europa, este o criză energetică, oamenii primesc acasă facturi gigantice. Am amânat-o un pic, tocmai pentru că nu e momentul acum să facem petreceri extravagante sau să ne facem planuri de nuntă. Am hotărât împreună să mai amânăm un pic această petrecere, deci Europa stă pe un butoi de pulbere, toată lumea așteaptă să vadă cum o să fie la iarnă, cât de mari vor fi facturile la gaze, deci nu vrem să ne împovărăm cu asta și nici nu vrem ca prietenii noștri să se simtă cumva în imposibilitatea de a veni, pentru că e totuși o cheltuială să te duci la un eveniment”, și-a justificat Adriana Bahmuțeanu decizia de amânare a nunții.

 

Cel de-al doilea motiv care i-a deteminat pe proaspeții logodnici să mai aștepte până la party este reprezentat de absența din țară a lui Carmen Hara, persoana prin intermediul căreia s-au cunoscut, cea care practic i-a adus unul în fața celuilalt și le-a legat destinele.

 

„Am zis să mai așteptăm un pic, să se relaxeze toată lumea și după aceea o să avem timp și de petreceri. Nu ducem dorul distracției, vom face asta când vom simți noi într-adevăr că este momentul și mai avem un motiv, acela că nu vrem să facem această petrecere de nuntă fără prietena noastră dragă, mama noastră spirituală, cum îi spun eu, Carmen Harra. Trebuie să vină și ea în țară, iar când se hotărăște să vină, atunci ne hotărâm și noi să facem o petrecere. Nu un act te ține sau nu o petrecere te face mai fericit. Important e cum te înțelegi în casă. Noi nu vrem să facem o nuntă de aia mare, vrem așa o petrecere frumoasă cu prietenii noștri, atât”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest