Critici usturătoare la adresa unei iubite cântăreţe! Cine este blonda care şi-a dezamăgit fanii?

 
+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan are o mulţime de fani în toată lumea, însă , fără să vrea, a reuşit să-şi dezamăgească o mare parte din prietenii de pe Facebook.

Blonda a postat pe Facebook o fotografie , în timp ce era la un restaurant şi avea în faţă un platou de fructe de mare cu două baby caracatiţe pe care le ţine în aer pentru poză: "Nu... nu le mănânc, doar vi le arăt :)))", a scris cântăreaţa lângă fotogrfie.


Această replica a provocat replici extrem de dure din partea fanilor.

"Si altii n-au ce manca, rusineeeee!", "Poti sa nu le mai arati? Tinand cont ca unii nu au un colt de paine...", "Nu, ca te maninca ele pe tine. Hai ca esti fitza rau! Mai bine taceai. Daca nu le mananci atunci de ce le-ai comandat", "Altii nu au ce manca si tu te lafai in bunataturi... rusine sa-ti fie. In loc sa dai bani pe asa ceva mai bine ajutai oameni saraci. Rusine sa-ti fie!", "Cu ce ti-am gresit noi!????", "Nici noi nu le-am manca, dar ar fi fost bine sa le degustam", "Păi altceva ştii? Copiii din tara asta poate nu au o pâine, unde sta etc. Şi tu stai la masă, pozezi şi postezi pe fb că nu le mănânci...", sunt câteva din criticile aduse de admiratori, Andreei.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest