Crucea lui Marcel Toader, pregătită pentru slujba de înmormântare! Ce mesaj este scris pe ea FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Marcel Toader a trecut în nefiinţă, în cursul zilei de sâmbătă, după ce a suferit un infarct. Moartea sa subită i-a şocat pe toţi, în special pe cei dragi. Cei care l-au apreciat şi care l-au iubit, sunt aşteptaţi să îşi ia rămas bun de la regretatul om de afaceri.

Crucea lui Marcel Toader a fost adus la IML, în dricul care îl va conduce pe ultimul drum. Pe crucea regretatului afacerist scrie numele acestuia, precum și data nașterii: 04.01.1963, precum și data decesului: 03.08.2019.

Maximilian Toader, mesaj cutremurător pentru părintele său

Prin intermediul unui mesaj pe o reţea socială, Maximilian Toader a anunţat unde va fi depus trupul neînsufleţit al tatălui său pentru ca cei care l-au apreciat să îşi ia la revedere.

"Voi începe prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele de încurajare! Îmi cer scuze că nu v-am putut răspunde dar vreau să mă credeți că trec prin cea mai grea încercare din viața mea, de a-mi înmormânta unul dintre părinți!

Pentru cei ce i-au fost prieteni, frați, apropiați sau cunoștințe tatălui meu, vă aștept mâine după orele 13:00-14:00 la capela cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oară alături de el!

Incă odată vă mulțumesc și prin aprecierile voastre și părerile de rau, îmi dau seama că l-ați descoperit pe adevarătul Marcel Toader.

Felicitări tata, m-ai făcut mândru până la capăt!

Înmormântarea va avea loc Miercuri in satul Cumpana (Județul Constanța)!", a scris Maximilian Toader.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest