Cu cât este plătit Mihai Trăistariu ca să se pozeze gol pușcă. Suma de bani este modică!

 

Mihai Trăistariu a comis-o, din nou! S-a pozat gol pușcă, iar imaginile au ajuns pe internet. Artistului nu îi este rușine, ba mai mult, pare sa vrea să treacă la următorul nivel.

Cunoscut pentru piesa: „Suzana, mi-ai furat banana”, dar iată că acum nu îi mai fură nimeni, nimic. A învățat să își protejeze lucrurile cele mai de preț, iar dacă cineva vrea ceva... să scoată banul!

Dar acum, Mihai Trăistariu, ex Valahia, este muuult mai darnic cu fanii lui. Împarte cu toată lumea imagini cu el de toată splendoarea. Una de prin pat, alta de pe la duș, dar toate, absolut toate, în ipostaze fierbinți. Iar admiratorii plătesc!

„Există un site, o rețea de socializare, unde vedetele, în principal, cele internaționale, își postează fotografii mai intime, din casă, din baie, din cadă, din pat. Și atunci ca să nu mai am discuții cu pozele mai ciudate de pe facebook, acum vreo patru ani, tot fanii mi-au sugerat să mut acele poze pe această rețea care este privată. Și asta am făcut. Mi-am facut cont acolo, mi-am șters pozele de pe facebook și instagram și le-am postat acolo.

Eu mi-am pus o taxă modică de 5 dolari, care este și minimă și uite asa am scăpat de situația asta. Nu am pus taxă ca sa fac bani, ci ca să nu mai aibă acces minorii." spunea în urmă cu ceva timp, Mihai Trăistariu, pentru Antena Stars.

1000 de dolari luna asta, 1000 de dolari luna viitoare, și uite așa se face banul pe timp de criză. Iar dacă fanii cer, trebuie să le dai, că așa fac vedetele ca să se mențină pe piață. „Văzând că sunt vreo 200 de abonați am zis sa le mai pun o poză două pe zi. Le-am pus într-o perioadă numai pozele vechi, alea în lenjerie intimă care sunt pe tot google-ul, dar de o vreme, oamenii tot îmi cereau și le-am dat, dar nu sunt gol complet, că nu fac așa. Dar sunt poze mai... sexy.” a completat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest