Cu cât se va vinde vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Locuința de lux poate fi și închiriată!

 

Vila de la Izvorani care i-a aparținut lui Irinel Columbeanu, până acum opt ani și pe care a pierdut-o din cauza problemelor financiare, a fost pusă la vânzare. Iar acum, domeniul în care fostul afacerist și Monica Gabor au locuit ani buni, a fost scos la vânzare pe o sumă impresionantă.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România, însă acum este doar o umbră a afaceristului de odinioară. Cel care în 2007 ar fi avut o avere estimată la 150 de milioane de euro, acum, locuiește cu chirie într-un apartament cu două camere, într-un cartier mărginaș din București, după ce a fost executat silit din cauza datoriile.

Pe lângă problemele financiare cu care se confruntă, fostul milionar a mai primit încă o lovitură. Casa plină de amintiri și în care a locuit ani buni a fost scoasă la vânzare!

Cu cât se va vinde vila de la Izvorani

Potrivit click.ro, vila de 10.000 mp teren, cu 15 dormitoare cu baie și dressing proprii, cu saună, piscină interioară și exterioară, cu o bucătărie profesională, cât și cu un ponton cu 5 bărci pe lac, va fi vândută cu 3, 9 milioane de euro.

Mai mult de atât, locuința de lux poate fi și închiriată cu „doar” 15.000 de euro pe lună: “Da, vila de la Snagov se poate cumpăra sau închiria. Nu aş vrea să fie marketată drept “palatul de la Izvorani”, mai ales că de opt ani nu se mai află în proprietatea lui Irinel Columbeanu. Imobilul arată foarte bine, este spaţios şi se poate închiria pentru preţul de 15.000 de euro”, a declarat președintele agenției imobiliare pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest