Cu ce afecțiune oftalmologică se confruntă Jador. Are nevoie de ochelari speciali: „Puțini oameni sunt așa”

 

În cadrul reality-show-ului „Jador Adevărat” de pe Antena Stars, Jador a dezvăluit că se confruntă cu o afecțiune oftalmologică, ce poate fi corectată numai prin purtarea unei perechi de ochelari speciali.

Deși este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști la ora actuală, nu mulți sunt cei care cunosc problemele cu care se confruntă Jador încă din copilărie! Artistul a făcut o dezvăluire inedită în cadrul emisiunii care îi monitorizează viața pas cu pas. Manelistul a mărturisit ca se confruntă cu niște probleme de sănătate care nu sunt atât de des de întâlnite și pentru care are nevoie de un „tratament” la fel de special.

Se pare că manelistul este discromat și nu vede culorile așa cum le vede restul lumii. Astfel că Jador trebuie să poarte o pereche de ochelari special inventați pentru afecțiunea oftalmologică de care suferă.

„Ochelarii ăștia sunt pentru oameni care au probleme cu culorile. În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului.

Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa, si cand am pus prima oară ochelarii ăștia mi s-a părut ciudat, toate culorile se amplifică deodată, unele se schimbă total. Nu exagerez cu nimic”, a mărturisit Jador în cadrul emisiunii de la Antena Stars, ”Jador Adevărat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest