Cu ce boală mintală a fost diagnosticată Selena Gomez: „Oamenii se tem de asta”

 
+2 click pentru
galerie

După ce a mers la unul dintre cele mai bune spitale de psihiatrie din SUA, Selena Gomez a fost diagnosticată cu o boală mintală. Artista internațională se confruntă cu o altă afecțiune, în afară de lupus, iar dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei discuții online cu Miley Cyrus.

Selena Gomez a vorbit deschis despre diagnosticul care i-a fost pus de medicii psihiatrii americani. Artista suferă de tulburare bipolară și deși în primă instanță a fost speriată de ce i-au spus doctorii, ulterior s-a bucurat că a descoperit motivul stărilor ei contradictorii și al depresiei cu care se confruntă de atâția ani.

Recent, am fost la unul dintre cele mai bune spitale psihiatrice din America, McClean, şi am discutat că după ce am trecut prin tot felul de lucruri, am realizat că sunt bipolară.

Am fost, în egală măsură, speriată şi uşurată pentru că am aflat, în sfârşit, de ce sufăr de atâţia ani de depresie şi anxietate (…). Am aflat mai multe informaţii între timp şi chiar mă ajută.” a spus Selena Gomez, în cadrul seriei de pe instagram a lui Miley Cyrus numită „Bright Minded”.

Selena Gomez a mărturisit că oamenii din jurul ei s-au speriat în momentul în care au aflat boala mintală cu care se confruntă artista, însă este sigură că se vor acomoda cu ideea, treptat, treptat.  

Nu mă mai sperie, odată ce ştiu despre ce e vorba. Cred că oamenii se tem de asta, nu-i aşa? Am văzut asta şi în familia mea. Sunt din Texas, nu este cunoscut că aici se discută despre sănătatea mintală. Trebuie să pari grozav. (…) Când în sfârşit am spus ce voiam să spun, am vrut să ştiu totul despre asta. Şi mi-a spulberat teama, a mai declarat Selena Gomez.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest